Előfizetői tartalom

105 millió eurós tőkeemelés a magyar Raiffeisennél

Portfolio
Az RBI elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón elmondta, hogy a negyedik negyedévben veszteséges magyar leánycégnél tőkét emelnek az év során, méghozzá 105 millió euró értékben. Karl Sevelda azt is hozzátette, hogy nem zárják ki a magyar operáció megtartását, az idő dönti el, mit tesznek, egyelőre inkább kivárnak - írja a Reuters.

A Raiffeisen Bank International elnök-vezérigazgatója a mai napon tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az év során 105 millió euró értékben tőkét emelnek a magyar leányuknál. Az RBI ma reggel tette közzé a negyedik negyedévre vonatkozó számait, ebből kiderült, hogy várakozásokon felüli, 146 millió eurós nyereséget értek el. A magyar leánybank esetében viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés