Előfizetői tartalom

31 milliárdos veszteség a magyar Raiffeisennél - Nincs szó kivonulásról

Portfolio
Továbbra is veszteséges a magyar Raiffeisen, de eredménye látványos javulást mutat - ismertette Heinz Wiedner vezérigazgató a társaság mai sajtótájékoztatóján. A bank adózott vesztesége 31,2 milliárd forint volt 2013 egészében, ami 34%-os csökkenést jelent az egy évvel korábbihoz képest. A nem teljesítő hitelek aránya viszont tovább nőtt a banknál: immár 29%. A bank eladása "nincs napirenden", nem témája a belső beszélgetéseknek.

Az anyabank jelentéséről:Kapcsolódó cikkünk2014.03.2710 milliárd forintos bukó a magyar Raiffeisennél (3.)-31,2 milliárd forintos adózott eredménnyel zárta 2013-at a magyar Raiffeisen Bank, ami 34%-kal kisebb veszteség az egy évvel korábbinál. A bankadó nélkül 17,8 milliárd forint volt a bank adózás előtti vesztesége. Heinz Wiedner szerint fontosnak tartják, hogy bizonyos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés