Előfizetői tartalom

Ilyet még a válság legrosszabb óráiban sem láttunk

Portfolio
Oroszország Krím megszerzésével erős nemzetközi ellenállást váltott ki, többek között a befektetői bizalom megingása az alappiacon is megmutatkozott. Gyakorlatilag minden olyan alapot adtak a befektetők, amely nagyobb orosz kitettséget tartott. A tőkekivonások miatt az értékeltségek a 2008-as válság kirobbanása körüli szintekre estek vissza. A Financial Times által megkérdezett portfólió-menedzserek szerint hosszú távon gondolkozva már lehet jó lehetőségeket találni a piacon, már csak azért is, mert a befektetők válogatás nélkül adták a papírokat. Akinek viszont túl nagy kockázatot jelent az orosz piac, az a törököknél vagy a lengyeleknél találhatja meg a számítását.

Hasonló témákkal is foglalkozik a csütörtökön megrendezésre kerülő Portfolio.hu Wealth Management Forum. Regisztráljon Ön is! Az orosz-ukrán konfliktus tőkekiáramlást indított el Krím annektálása az oroszok által már rövid távon éreztette hatását, számtalan befektető döntött úgy a feszültségek hatására, hogy visszavonulót fúj, és kiveszi a pénzét az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés