Előfizetői tartalom

Nem szívesen vásárolnak a cégek a feltörekvő piacokon

Portfolio
Tavaly a globális M&A piac 13%-kal zsugorodott, ami azért fordulhatott elő, mert az akvizíciók száma és értéke a feltörekvő piacokon a válság legmélyebb pontjaira emlékeztet. Azt lehet látni, hogy a fejlett piaci potenciális vásárlók inkább kivárnak, és nem mernek nagyobb összegben a feltörekvő piacokra fogadni. A régiónk tudott némileg a globális folyamatoktól elszakadni, a tranzakciók száma nőtt 2013-ban, de még ezzel együtt sem éri el a válság előtti felvásárlások felét - derül ki a KPMG elemzéséből.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance. Regisztráljon Ön is! A globális vállalatfelvásárlási piac 2013-ban 13%-kal csökkent 2012-höz képest, többek között azért, mert a fejlett országokban az erősödő bizalom, az emelkedő finanszírozási képesség és a célpont vállalatok nyereségességének növekedése nem eredményezte a határon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés