Előfizetői tartalom

Elköltözik az Erste Bank?

Portfolio
Az Erste Bank a következő években Prágába költöztetheti központját - jelentette ki Milos Zeman cseh elnök egy Csehországban tartott konferencián a CTK cseh hírügynökség beszámolója szerint. Zeman elmondása szerint az információ közvetlenül Andreas Treichltől, a bank vezérétől származik, az Erste szóvivője pedig később nem cáfolta a hírt. A lépés azért is lenne érdekes, mert az Erste még be sem fejezte új bécsi székházának építését, amely csak 2015-ben készül el teljesen.

Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 20-án megrendezésre kerülő Hitelezés 2014 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Milos Zeman cseh elnök az Erste Bank vezérigazgatójától úgy tudja, a következő években Prágába költöztethetik a pénzintézet székhelyét. Zeman hozzátette: ez lenne az első olyan költözés, amikor az anyavállalat egy leányvállalatának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés