Előfizetői tartalom

Óriási érdeklődés kíséri a vagyonkezelő debütálását

Portfolio
Olaszország negyedik legnagyobb alapkezelője tőzsdére lép, már azt is lehet tudni, hogy a kibocsátási ár részvényenként 4,2 euró, amellyel a teljes céget 1,26 milliárd euróra értékeli a piac. A befektetői érdeklődés magas volt, a kibocsátott mennyiség ötszörösére érkezett ajánlat. A társaság 55%-ától válnak meg a jelenlegi tulajdonosok, többek között egy magántőke alap és több banki is ezzel az exit mellett döntött - írja a Reuters.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance. Regisztráljon Ön is! Hónapok óta lehet tudni, hogy Olaszország negyedik legnagyobb alapkezelőjének tulajdonosa, az Anima Holding elsődleges tőzsdei kibocsátást tervez, mára pedig az is kiderült, hogy a kibocsátási ár hol található. A cég közlése szerint a kibocsátási ár 4,2 euró lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés