Előfizetői tartalom

Hétezer vállalkozást segített Matolcsy programja

MTI
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) növekedési hitelprogramja (nhp) első körében 7179 vállalkozás vett részt, 9853 szerződéssel; a vállalatok többsége mikrocég volt, mintegy 85 százalékuknak korábban is volt bankhitele, és átlagosan 60 millió forint értékű hitelt vettek fel - olvasható az MNB honlapján megjelent egyik legfrissebb tanulmányban.

A témával is foglalkozunk a Portfolio.hu hitelezési konferenciáján. Regisztráljon most! Az MNB munkatársai által a monetáris tanács kérésére készített elemzés azt a célt szolgálta, hogy megvizsgálja a növekedési hitelprogram 2013. szeptemberében lezáruló első körében résztvevő vállalatokat. A résztvevő cégek közel 5 százaléka külföldi tulajdonú vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés