Előfizetői tartalom

Elárasztja a pénz a feltörekvő piacokat

Portfolio
A magántőke iparágban komoly változásokra van kilátás, vagyonkezelési oldalról a következő években az értékteremtésre és az aktív kezelésre kerülhet a hangsúly, semmint a hitelből történő kivásárlásokra. A Carlyle vezetője szerint a maihoz képest nagyobb arányban fektetnek majd be az iparági szereplők a feltörekvő piacokon, a tőkebeáramlás legnagyobb nyertese Kína és Brazília lesz. Igaz, vannak problémák ezekben az országokban is, de még ezzel együtt is lehet nagyon jó befektetési célpontokat találni - írja a Reuters.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance. Regisztráljon Ön is! A globális magántőke iparág a jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt helyez a befektetések kiválasztása során a feltörekvő piacokra, minden bizonnyal a legnagyobb tőkét az alapoktól Brazília és Kína tudja majd bevonzani. Az egyik legnagyobb szereplő, a Carlyle vezetője szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés