Előfizetői tartalom

Vannak, akik bedőlt hitelekből gazdagodnak meg

Portfolio
A nem teljesítő hitelek aránya jelentősen nőtt az idei első negyedévében Kínában az ország egyik legnagyobb, bedőlt hiteleket kezelő cége szerint - derül ki a Huarong Asset Management közleményéből. A lassuló gazdaság miatt bajba kerülő ingatlanhitelekből 1 milliárd dolláros befektetési alapot indít egy másik vagyonkezelő.

Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance Conference 2014-en. Regisztráljon Ön is! A kínai Huarong Asset Management vagyonkezelő elnöke, Lai Xiaomin szerint az üzleti környezet romlása egyre nehezebbé teszi a hitelek pontos visszafizetését, emiatt jelentősen nőtt a nem teljesítő hitelek aránya. Ez persze a vállalatnak jó hír, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés