Előfizetői tartalom

A kezdeti kudarc után csúcshódításra készül az óriás

Portfolio
A magántőke iparág egyik legnagyobb szereplője, a KKR évekkel ezelőtt már egyszer sikertelenül próbált új befektetői kört megszólítani, ez nem szegte kedvüket, most egy úttörő tervel álltak elő. A lényeg, hogy az intézményi és vagyonos ügyfelek számára elérhető alapokat a tőzsdén keresztül nyitnák meg kisebb befektetési összeg (pár tízezer dollár) mellett is. Két legyet üthetnek ezzel egy csapásra, mert a meglévő befektetői kör a lehetőséggel korábban hozzájuthatna a pénzéhez, persze bizonyos diszkont megfizetése mellett, és új ügyfeleket is szerezhetnek, akik eddig a magas befektetési összeg miatt maradtak távol az eszközosztálytól.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance 2014 konferencia. Regisztráljon Ön is! A világ egyik legnagyobb magántőke társasága a KKR tárgyalásokat folytat a Nasdaq OMX Grouppal, mert azt tervezik, hogy egy speciális eszköz segítségével lehetővé tennék a magántőke alapokból való rugalmasabb kiszállást. Az elsősorban intézményi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés