Előfizetői tartalom

Növekedési tervek az FHB-nál

Portfolio
A 30 nappal korábban meghirdetettnek megfelelően ma tartotta éves rendes közgyûlését az FHB Jelzálogbank Nyrt. a Danubius Hotel Gellértben. A szavazásra jogosító részvények 62,2%-át képviselték a tulajdonosok a közgyûlésen, így az határozatképes volt.Fontosabb részletek Spéder Zoltán: nehéz volt a 2013-as év, az értékesítésen a hangsúly. Köbli Gyula: jelentõsen nõtt az aktív ügyfelek aránya, a betétek felé módosult a forrásszerkezet. Soltész Gergõ: csökkenõ vállalati, növekvõ lakossági hitel-kihelyezés várható idén. A határozati javaslatokat meggyõzõ többséggel vagy egyhangúlag mind megszavazták a részvényesek.

2014. április 28. 12:12 Megosztás Vége az FHB közgyűlésének A napirendi pontok végére ért a közgyűlés. Spéder Zoltán elnök reményét fejezte ki az esemény végén, hogy jövőre jobb eredményekről számolnak majd be. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés