Előfizetői tartalom

Bombasikerek Magyarországon - Megmozdult a piac?

Portfolio
A magyar cégértékesítési piacon a közelmúltban kedvező jelekre figyelhettünk fel, egyértelműen nőtt az M&A aktivitás a nyomott szintekhez képest, több nagyobb tranzakcióra is sor került. Nagyon kevés olyan vonzó magántranzakció akad viszont a magyar piacon, mint amilyen az IND is volt, az akvizíciókat inkább a kényszer szüli. Bármilyen cégméretről is legyen szó, azok a társaságok kelthetik fel igazán a befektetők érdeklődését, amelyek nincsenek beszorítva a nehezen éledező magyar fogyasztói piacra - fejtette ki véleményét a Portfolio.hu-nak adott interjújában Seres Béla, a Deloitte vezető partnere. A szakértő szerint tőkepiaci, M&A és IPO oldalról nagyon jó időszakban vagyunk, a magyar piac sajátosságai miatt viszont nem tudunk a régió élbolyához csatlakozni, ahol Lengyelország és Csehország foglal helyet.

Seres Béla a Portfolio CEE Private Equity & Corporate Finance 2014 konferencián előadóként vesz részt. Regisztráljon Ön is! Portfolio.hu: Az első negyedéves statisztikák alapján mi látszik a hazai M&A piacon? Seres Béla: Az elmúlt félévre visszatekintve egyértelműen növekvő piaci aktivitást látok, jó néhány nagy tranzakcióval. A pénzügyi válság kirobbanását követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés