Előfizetői tartalom

Kilenc bank beperli az MNB-t

Portfolio
Összesen kilenc hitelintézet száll szembe peres úton az MNB korábbi döntésével, amely szerint az érintett bankok és takarékok jogszabályellenesen szedtek be díjakat - tudta meg a Napi Gazdaság. A tét magas: nem csak az ehhez kapcsolódó több tízmillió forintos büntetésekről, hanem a becslések szerint szektorszinten 10 milliárdos nagyságrendű díjvisszafizetésről is a bíróságon vitatkozhatnak a felek.

A témáról is szó lesz a Portfolio Hitelezés 2014 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Pert indít a jegybank márciusban kiszabott bírsága ellen a Raiffeisen, az Erste, az FHB és a DRB Bank is, illetve a Szabolcs Takarékszövetkezet, a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet, a Tisza Takarékszövetkezet, a Mohácsi Takarék Bank Zrt. és a Fontana Credit Takarékszövetkezet - értesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés