Előfizetői tartalom

Özönlenek hozzánk a befektetők

Portfolio
A cégfelvásárlási piacon az utóbbi hónapokban látott tendenciák alapján van okunk a bizakodásra, hosszú évek óta először a szakmai és pénzügyi befektetőknél ismét fókuszba került a térségünk. A régiónkban nagy számban kerül sor tranzakciókra, és ez még csak a kezdet, az Allen & Overy ügyvédi iroda több megbízást kapott az ügyfelektől, amely a későbbiekben nagy valószínűséggel lezárással kecsegtet. Kihívások természetesen most is akadnak, például az árazásokra nyomást helyezhet a magas részvénypiaci értékeltség, de ott van az orosz-ukrán válság is, amely helyi szinten jelenthet nehézségeket. A pozitív tényezők viszont felül tudnak kerekedni, ami a cégértékesítési piacon felíveléssel jár együtt- fejtette ki véleményét Hugh Owen, az ügyvédi iroda partnere.

Hugh Owen a keddi Portfolio CEE Private Equity & Corporate Finance konferencián is ott lesz. Az utolsó helyek kiadók! Portfolio.hu: A közelmúltban publikálták az M&A Index tanulmányukat, amely az első negyedéves piaci folyamatokról számol be. Melyek a főbb tényezők a régióban? Hugh Owen: A régiós M&A piacon a legfontosabb tényezők a következők. Először is, pozitívan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés