Előfizetői tartalom

Meghódíthatják a magyar kiscégek a világot?

Portfolio
Mitől sikeres egy cég? Mitől sikeresek a befektetők szemében és mitől sikeresek a vállalkozók szemében? Mik a magyar sikersztorik? Mikor érdemes eladni egy céget? A pénzügyi befektető csak egy "szükséges rossz"? - Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a Portfolio CEE Private Equity & Corporate Finance 2014-es konferenciája.

Így lehet sikeres egy cég Az, hogy egy induló cég sikeres legyen, sok dologtól függ. Ha a megfelelő pillanatban lépünk, megvan az a technológia, amivel érdemes foglalkozni, megfelelő menedzsmentet találunk hozzá és megvan hozzá a pénz is, akkor lehet sikereket elérni Magyarországon - mondta Lantos Csaba üzletember a Portfolio CEE Private Equity & Corporate Finance konferenciáján....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés