Előfizetői tartalom

Miből lesz a sikersztori?

Portfolio
Technológiai forradalomban élünk és a kockázati tőkés befektetők feladata most, hogy meg tudjanak felelni ennek a forradalomnak - kezdte beszédét dr. Erdei Sándor, a DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő elnöke a Portfolio CEE Private Equity & Corporate Finance konferenciáján. Magyarország az élmezőnyben jár Európában a korai stádiumú, klasszikus kockázati tőke befektetésekben, ha a GDP arányában nézzük. Ez nagyban köszönhető az olyan programoknak, mint például a Jeremie. De hogy jósolható meg, hogy melyik induló cég lesz végül sikeres?

Élvonalban Magyarország A Jeremie Program Uniós visszatérítendő támogatási program, refinanszírozott hitelprogramok, kezességvállalás és viszontgarancia, illetve kockázati tőke programok tartoznak alá. Sikeres a program, közel 17 ezer szerződött ügyféllel, átlagban 10 millió forint feletti ügyletekkel működik. A hitel teszi ki a nagyobb részét a kihelyezéseknek - mondta...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái