Előfizetői tartalom

Régiós célpontokat talált az Earlybird

Portfolio
Szívesen jelennek meg kockázatitőke-befektetők a régióban, jól mutatja ezt az Earlybird esete is, amely hátszámjegyű összegeket helyezett ki 3 cégbe is. A bolgár, török és román cégek között az a közös, hogy technológiai iparágban érdekelt startupok, amelyek kreatív megoldást találtak az országokban látható kihívásokra - írja a Benzinga. Magyar szála is van az egyik tranzakciónak, ugyanis a Tjobsrecruitba az iEurope is beszállt.

Az Earlybird Venture Capital társaság több mint 2000 befektetési lehetőséget vizsgált át, ami nem volt hiábavaló, mert a napokban 3 befektetést is bejelentettek. A kockázatitőke-befektető alapvetően korai fázisú, gyors növekedési lehetőség előtt álló cégekbe fektetett be a Digital East Fund-on keresztül. Az alapjukat 2014 elején állították fel, technológiai startupokba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés