Előfizetői tartalom

Orbán őszre segítséget ígért a devizahiteleseknek (2.)

Portfolio
Orbán Viktor pénteken az MTV Az este című műsor vendége volt. A kormányalakításra felkért pártelnök ősszel szeretne cselekedni a devizahitelesek megsegítése ügyében. Arról is beszélt, hogy végleges megoldásra van szükség, ezért kell megvárni a Kúria döntését. Megítélése szerint nem kell sietni az új kormány megalakításával, semmi ok nincs rá. Június 6-án áll össze a végleges miniszteri névsor és csak ezt követően az államtitkároké. Orbán Viktor ismét kiállt a kárpátaljai magyarok autonómiája mellett. Mindenkit megnyugtatott, hogy a kormány biztosítja a folyamatos és stabil energiaellátást, arra azonban nem válaszolt, hogy ez meddig biztosítható, főleg, ha az oroszok valóban elzárják a gázcsapokat.

A devizahiteles csomag is fontos téma lesz a Portfolio.hu keddi Hitelezés 2014 konferenciáján. Még nem késő, regisztráljon Ön is! Kikkel tárgyal? Az este 22:15-től sugárzott rendkívüli adásában az újraválasztott miniszterelnök azt is mondta, hogy az új kormány is folytatja a nemzeti konzultáció sorozatot. Lesz teljes nemzeti konzultáció és folytatódik a szervezetekkel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái