Előfizetői tartalom

Céges rezsicsökkentés: a piac már most is nyújt megoldásokat

Portfolio
Habár jó pár évvel vagyunk már túl a magyar földgázpiac teljes megnyitásán, a hazai vállalkozások jelentős része még nem ismeri kellő mélységben a szabadpiac által elérhetővé vált lehetőségeket. Ezen a héten egy tematikus cikksorozattal kívánunk segítséget nyújtani a hazai KKV-k számára, hogy a gazdaság e kiemelt szereplői is az elérhető legjobb energiaköltségek mellett tevékenykedhessenek.

Mi is az a piacnyitás? 2010. július elsején az uniós előírásoknak megfelelően Magyarországon is megtörtént a földgázpiac teljes liberalizációja, amitől kezdve a 20 m3/h-ásnál nagyobb mérőórával rendelkező fogyasztók már csak a szabadpiacon vételezhetnek földgázt. Az ezt elősegítő uniós célkitűzések mögött az állt, hogy az EU a közösség hosszú távú versenyképességének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés