Előfizetői tartalom

Mindenki rosszul jár a devizahitelesek "megsegítésével"

Portfolio
A kormányzati szándék pozitív és támogatandó, de megfelelő előkészítés és alapos bevezető edukáció, valamint kommunikáció hiányában öngól - vélik a Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetségénél a kilakoltatási moratórium meghosszabbításával kapcsolatban. Ha a hitelkihelyezés mögött álló biztosítékot nem lehet érvényesíteni a kölcsön bedőlése esetén, akkor megáll a jelzáloghitelek kihelyezése és a továbbiakban legfeljebb fedezetlen hitelekről beszélhetünk - mondják a szervezetnél.

A május 12-én megjelent hír hallatán tovább erősödnek a félreértések a devizahitel, árfolyamgát, magáncsőd és állami adósmentő csomagokat illetően, amelyek komoly pénzügyi válsághelyzetet, árdrágulást és nemzetgazdasági visszaesést eredményezhetnek Nemes Ákos, a Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetségének (MAKISZ) titkára szerint....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés