Előfizetői tartalom

Most jön a nagy bejelentés - Tőzsdére megy a Wizz Air

Portfolio
Hosszú várakozás után a Wizz Air valóban tőzsdére megy, piaci információk szerint holnap rántják le a leplet a terveikről. A londoni tőzsdére lépést három bankóriás szervezi, a Barclays, a Citigroup és a JP Morgan. A magyar társaság a régió legnagyobb fapados légitársasága, több mint 300 járatot üzemeltetnek, 2012-ben 766 millió eurós árbevételt értek el - írja a Reuters.

Update 2014.05.22 08:59 A társaság ma 9:20-tól beszél a tőzsdei kibocsátás részleteiről. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fapados légitársasága, a magyar Wizz Airről már az utóbbi időszakban többször is azt írták, hogy a tőzsdére lépést fontolgatják, azonban a legújabb hírek szerint nem kell tovább várni, az IPO-ról szóló konkrét terveket csütörtökön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés