Előfizetői tartalom

Megerősítette a CIB tulajdonosa: maradnak Magyarországon!

Palkó István, Torino
Az Intesa Sanpaolo határozott célja, hogy fenntartsa jelenlétét, sőt lehetőség szerint növelje méretét Magyarországon - jelentette ki szerdán a társaság torinói sajtótájékoztatóján Ignacio Jaquotot, a bankcsoport nemzetközi leánybankokért felelős divízió vezetője. A kormánnyal való kapcsolatról rendkívül óvatosan csak annyit mondott, tisztelik a választók akaratát, és ellenségeskedés helyett partnerségre törekednek a kabinettel. A devizahitelek sehol máshol nem jelentenek nekik ekkora problémát, mint Magyarországon, de egyértelmű számukra is, hogy végleges megoldásra van szükség.

Nem aggódnak Magyarország miatt Magyarországon az 1980-as években a régiós országok közül elsőként hajtott végre befektetést a bankcsoport, nem érdeke továbbra sem, hogy Magyarország térképét lefedetlenül hagyja. Igaz, vannak olyan országok, amelyek nem úgy teljesítenek, ahogy az Intesa Sanpaolo elvárta korábban, és hazánk is ezek közé tartozik. Ezekben az országokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés