Előfizetői tartalom

210 millió forintos befektetés az egészségügyben

Portfolio
Az Európai Bizottságtól kapott egyedi engedély keretei között 210 millió forintot fektet be egy Fejér megyében működő egészségügyi vállalkozásba a Széchenyi Tőkealap. A tőkeemelés segítségével a VMD Kórházi Technológiai Zrt. tovább bővítheti integrált szolgáltatási portfólióját és saját gyártású kórházi eszközeinek fejlesztését is lezárhatja - áll a társaság közleményében.

A VMD Kórházi Technológiai Zrt. elődje 1996-ban kórháztechnikai eszközök gyártójaként kezdte meg működését. A társaság fokozatosan bővítette egészségügyi termékeinek és szolgáltatásai-nak körét és 2011 óta az egyik legnagyobb márkafüggetlen orvostechnikai gépműszer és kórházi fogyóanyag forgalmazó Magyarországon. A vállalkozás az utóbbi években belépett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés