Előfizetői tartalom

Kivonulnak a nagybankok a Barclays rendszeréből - Zuhant az árfolyam

Portfolio
Több nagybank kivonul a Barclays tőzsdén kívüli alternatív kereskedési platformjáról, miután tegnap kiderült, hogy New York főügyésze vádat emelt a bank ellen a dark poolban feltehetően elkövetett szabálytalanságok miatt - írja a Financial Times. Tegnap több mint 6 százalékot esett a bank részvényeinek árfolyama a perről szóló hírek hatására.

Jelentős forgalomcsökkenéssel számolhat a Barclays az LX nevű alternatív kereskedési platformján, mivel a Deutsche Bank, a Credit Suisse és a Royal Bank of Canada, illetve az AllianceBernstein eszközkezelő sem fog ebben a tőzsdén kívüli rendszerben kereskedni. Az említett bankok a Barclays ellen indított per miatt vonulnak ki az alternatív tőzsdéről. A Credit Suisse becslése szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés