Előfizetői tartalom

Becsődölt takarék: személyes felelősségre vonás is jöhet

Portfolio
Olyan súlyos szabálytalanságok miatt csődölt be az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet, hogy az személyes felelősségre vonást is maga után vonhat - mondta Németh Lászlóné a kormány.hu-nak adott interjúban. A biztosított betéteket augusztus elejéig kaphatják meg a betétesek. Az Államkincstár ezzel párhuzamosan közölte: a nyugdíjakat postán kapják a takaréknál számlát vezető ügyfelek.

A takarékok integrációjából való kizárást és a működési engedély visszavonását megelőző vizsgálatok során olyan súlyos szabálytalanságokra derült fény az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezetnél, amelyek a személyes felelősségre vonás szükségességét is felvethetik - nyilatkozta Németh Lászlóné. Az ügyfeleit és a felügyeletet egyaránt megtévesztő társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés