FONTOS Így lehetne megállítani Oroszországot - A háború elvesztése a legjobb, ami velük történhet
 
Előfizetői tartalom

Bővít az oroszlányi BorgWarner

MTI
A BorgWarnerTurbo Systems Kft. jelenleg turbófeltöltőket állít elő 700 főt foglalkoztató oroszlányi üzemében. Frederic Lissalde elmondta: a gyár szomszédságában építenek egy húszezer négyzetméteres csarnokot, amelyet a BorgWarner kipufogó-alkatrészeket gyártó divíziója üzemeltet majd. Az új üzem létszáma a teljes kapacitás felfutásakor elérheti majd a 300-at.

Frederic Lissalde emlékeztetett arra, hogy az oroszlányi cég jelenlegi területén belül folyamatban van egy másik beruházás: novemberben átadnak egy ötezer négyzetméteres csarnokot, ahova áttelepítik Szentlőrinckátáról a kuplungalkatrészeket gyártó BorgWarner TTS Kft. üzemét. Ez ötven munkahelyet jelent majd Oroszlányban. A kuplunggyártó üzemet 2010-ben vásárolta meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés