Előfizetői tartalom

Végre megindul a roham az olcsó hitelekért?

Portfolio
A Növekedési Hitelprogram eddig a piaci hitelállomány körülbelül negyedét mozgatta meg. Látható átrendeződés a kkv-hitelállomány bankok közötti megoszlását tekintve is, de összességében eddig a hitelprogram nem idézett elő földrengésszerű változásokat. Önmagában a banki finanszírozási hajlandóság nem változik meg drasztikusan, elsősorban még mindig a profitabilitás határozza meg a hitelképességet - fejtette ki Takács Zoltán, a Budapest Bank vállalati értékesítési vezetője. A szakember szerint az eximbanki források jelentősége legalább olyan nagy a kkv-k kedvezményes finanszírozásában, mint a jegybanki programé.

Portfolio: Nagy a verseny a bankok között a vállalkozásokért, amelyek olcsó finanszírozást szeretnének. Hogy különböztetik meg magukat versenytársaiktól? Takács Zoltán: Egyre több bank törekszik arra, hogy a nagyvállalatok mellett a kkv-k felé is nyisson. Mi nem egy trend hatására fordultunk a kkv-k felé, a Budapest Bank vállalati üzletágánál ez már a kilencvenes évek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés