Előfizetői tartalom

Jelentősen bővült az Eagle Ottawa Magyarországon

MTI
Az Eagle Ottawa Hungary Kft. a magyar kormányhoz hasonlóan a teljesítményben és a munkában hisz, ennek köszönhető az is, hogy a cég az elmúlt 2 évben megduplázta eredményét és alkalmazottainak számát - jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken, Szolnokon az ipari parkban, a cég beruházásának ünnepélyes átadásán.

Az észak-amerikai központú, autóipari bőrgyártással foglalkozó cégcsoport magyarországi üzemében kétmilliárd forintból 60 százalékkal bővítette gyártókapacitását, így az év végére várhatóan 1200-ra nő a korábbi 600 fős dolgozói létszám. Bryn Kahrl, az Eagle Ottawa Hungary Kft. ügyvezető igazgatója az eseményen elmondta: a projekt 2013 tavaszán indult, és mintegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés