Előfizetői tartalom

Rövid idő alatt 3 milliárdról döntött a Széchenyi Tőkealap

Portfolio
Az elmúlt hetekben számos vállalkozás átvilágítását zárta le a magyar kis és középvállalkozásokba befektető Széchenyi Tőkealap és 19 társaság kapcsán döntött arról, hogy összesen közel 3 milliárd forint tőkeforrást biztosít a cégek üzleti tervekben lefektetett céljainak eléréséhez. Három vállalkozással, mintegy 400 millió forint értékben már a szerződéskötés is megtörtént - áll a társaság közleményében.

Nagy lendülettel folyik az uniós kockázati tőkeforrások kihelyezésének előkészítése a Széchenyi Tőkealapnál. "Az elmúlt hónapokban folyamatosan zajlott a befektetési forrásért az alaphoz forduló cégek átvilágítása, üzleti terveik kiértékelése, így összesen 3 milliárd forint értékű tőkekihelyezésről született döntés az elmúlt két hétben" - mondta el Csuhaj...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés