Előfizetői tartalom

Amerikába robbanna be a magyar sikersztori

Portfolio
Múlt héten írta alá a tőkeemelésről szóló szerződést a Mobilengine és a Valor Capital, és a 740 millió forint már meg is érkezett a Mobilengine számlájára. A Valor Capital egy összegben utalta át a 740 millió forintot, amit az amerikai piac meghódítására használhatnak majd fel - áll a társaság közleményében.

A miskolci Mobilengine és a Valor Capital múlt héten alá is írta a tőkeemelésről szóló szerződést, a Jeremie-alap 740 millió forintot helyez ki az ígéretes vállalkozásba. A Mobilengine olyan platformot fejlesztett ki, amely a nagyvállalatok komplex mobil munkafolyamat megoldását segíti. Az innovatív platform lényege, hogy gyorsan lehet okostelefonon futó alkalmazást és háttérszolgáltatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés