Előfizetői tartalom

A híres befektetőt másolnák le

Portfolio
Dél-Korea több állami alapjában is változtatásokat hozott, a fő cél, hogy a belső elemzői bázist nagyobb mértékben megnöveljék. A Fed fokozatosan szigorítani fog, ami a részvénypiacok számára kockázatot hordoz, a nagy rali után a következő években felértékelődik a részvénykiválasztás jelentősége. Az állami vagyonalap egyik vezetője úgy nyilatkozott lapértesülések szerint, hogy Warren Buffett befektetési stratégiáját követnék, ami azért nem lesz egyszerű feladat.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Többek között erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás konferenciánkon. Információ és jelentkezés Dél-Korea 76 milliárd dolláros vagyont kezelő állami vagyonalapja, a Korea Investment Corporation (KIC) azt tervezi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés