Előfizetői tartalom

Újabb bank bukhat meg a kamatok megpiszkálása miatt

Portfolio
A brit felügyelet már ebben az évben lezárná a Deutsche Bank Libor-botránnyal kapcsolatos ügyét, ami akár több százmillió dollárba is fájhat a banknak. Amennyiben a Deutsche Bank elleni eljárás ügyében ítéletet hoznak, a bank lesz a nyolcadik pénzintézet, akit megbírságol az amerikai és brit felügyelet - írja a The Wall Street Journal.

A bankkal megkötni tervezett egyezség feltételei és a bírság tényleges mérete egyelőre még nem ismert, de a brit hatóságok már ebben az évben szeretnék lezárni az ügyet. A német bank elmondta, hogy együttműködik a hatóságokkal a kamatláb-manipuláció ügyében, mindeközben pedig maga is folytat belső vizsgálatokat. Múlt évben a Deutsche Bank frankfurti központjában négy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés