Előfizetői tartalom

Kötvénykirály: elintézték a kapitalizmust

Portfolio
Egyre rosszabbak a globális növekedési kilátások, így a jegybankok is kivárásra játszhatnak, pedig a most kialakított rendszer nem fenntartható. A zéró kamatkörnyezetben a kapitalizmust súlyos torzulás éri, a gazdasági szereplők inkább értékpapírokat vesznek, mintsem a reálgazdaságba fektetnének be. A kiszámíthatatlan kamatpálya miatt Bill Gross Amerikán kívüli lehetőségeket keres, és rövidebb átlagidőt választ - írja a CNBC.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Többek között erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás konferenciánkon. Információ és jelentkezés A kötvényguruként emlegetett Bill Gross két hete váltott és a Pimcótól a Janus Capitalhoz ment át, az alapkezelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés