Előfizetői tartalom

Itt az első banki gyorsjelentés - Vegyes számok a JP Morgantől (3.)

Portfolio
A vártnál kissé alacsonyabb, 1,36 dolláros egy részvényre jutó eredményről számolt be a JP Morgan. A bank bevétele a várt 24 milliárd dollárnál azonban magasabb, 25,2 milliárd dollár lett. A bank árfolyama a nyitás előtti kereskedésben jelenleg 0,4%-os mínuszban tartózkodik a kezdeti, átmeneti erősödés után. A jelentés fontosabb részletei: a számok órákkal a jelentés hivatalos időpontja előtt megjelentek egy független oldalon. a jelzáloghitelezésben gyengén teljesített a bank, befektetési banki bevételei viszont nőttek jelentősen csökkentek a ráfordítások, már csak a korábban magas jogi költségek esése miatt is.

Mit mutatnak a számok? Kisebbfajta botrány övezi a JP Morgan vegyesnek mondható (igaz, a bevétek alapján inkább pozitív) harmadik negyedéves gyorsjelentését, ugyanis a MarketWatch szerint az eredmény már órákkal a magyar idő szerint 13 órakor esedékes jelentés előtt megjelent egy független oldalon. A bank képviselői egyelőre nem kommentálták az eseményt.Ahogy a fenti táblázatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés