Előfizetői tartalom

Jelentett a Wells Fargo is (2.)

Portfolio
A vártnak megfelelően alakultak a Wells Fargo harmadik negyedéves számai: az egy részvényre jutó nyereség 2,1 dollár lett, míg a 21,2 milliárd dolláros bevétel kissé jobb lett a vártnál. A bank árfolyama jelenleg 0,9%-os mínuszban tartózkodik. A fontosabb részletek: A vártnak megfelelő EPS- és bevétel adatok érkeztek. A társaság nettó bevétele 3%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest. Javult a kihelyezett hitelek minősége, ennek eredményeképp 300 millió dolláros tartalékot szabadítottak fel. Éves szinten az átlagos hitel- és betétállomány is növekedett a negyedévben, 4%-, illetve 10%-kal.

Miről árulkodnak a számok? A piac által várt eredményeket közölte a Wells Fargo harmadik negyedéves jelentésében. A jelzálogbank nettó bevétele 5,7 milliárd dollár volt, ami 3%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. Az egy részvényre jutó nyereség (EPS) pedig a vártnak megfelelően, 1,02 dollár lett a harmadik negyedévben, ami 3%-kal magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés