Előfizetői tartalom

Kivonul a magyar lakossági piacról a Citi!

Portfolio
A harmadik negyedéves számok közzétételével egy időben azt is bejelentette a Citigroup, hogy a bank 11 piacon megszünteti lakossági jelenlétét, és Magyarország is köztük van. A lakossági üzletágat hazánkban is továbbműködtetik egészen addig, amíg nem értékesítik. A negyedévben kifejezetten jól teljesített a bank, az amerikai bankóriás a vártnál magasabb egy részvényre jutó nyereségről és bevételekről adott számot.

A Citigroup negyedéves számaival együtt érkezett a magyarok számára is fontos bejelentés: a bankóriás 11 piacon szünteti meg lakossági jelenlétét. Ezek között szerepel Magyarország, Costa Rica, Csehország, Egyiptom, Salvador, Guam, Guatemala, Nicaragua, Panama, Peru és Japán. A Citibank nyilvános adataiból sajnos nem derül ki, hogy Magyarországon mekkora lakossági hitelportfólióval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés