Előfizetői tartalom

Kiderült, hogyan versenyeznek egymással a magyar kkv-k

Portfolio
Egyre több cégvezető gondolkodik távlatokban és készít stratégiai tervet. A kkv-k hajójára már felkerült a kormány, nem cél nélkül pörögnek a gazdaság tengerén, de azért még van hova fejlődni - hangzott el a CIB Bank sajtótájékoztatóján, ahol a hazai kkv-szektorról készített kutatás eredményeiről számoltak be. Ebből az is kiderült, hogy főleg a minőségben tudnak egymással versenyezni, még az árszintet kevesebben említették.

Portfolio Export 2014 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Export 2014 konferenciáján. Regisztráljon most! Információ és jelentkezés Tudatosabbá válnak a hazai kis és középvállalatok: a tavalyinál több hazai kkv rendelkezik stratégiai tervvel, emellett növekedett azon cégvezetők aránya is, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés