Előfizetői tartalom

Döntöttek a perben - Megúszta a bankár a börtönt

Portfolio
Még 2013-ban fogták el a UBS korábbi felsővezetőjét, Amerikában a tárgyalás megkezdésére viszont egészen most októberig várni kellett. Az amerikai üzletágat irányító Raoul Weil ügyében meglepő döntés született, az esküdtek nem találtak bizonyítékot a vádlott bűnösségére, így a bíró felmentette a bankárt. Pedig a tárgyalás során több munkatársa is azt mondta, hogy Weil tudott az adócsalásról - írja a The Telegraph.

A UBS bankóriás amerikai privátbanki üzletágát korábban vezető Raoul Welt még 2013-ben fogták el olaszországi nyaralásán adócsalásban való segédkezés miatt, a hivatalos tárgyalás két hete kezdődött, azonban a bankár számára a per a lehető legjobban zárult le. Az amerikai adóhatóság azt próbálta bebizonyítani, hogy a felsővezető tudtával és aktív közreműködésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés