Előfizetői tartalom

Ez a három biztosító áll nyerésre a kötelező biztosításoknál

Portfolio
Az év végi kampány első 24 órájának adatai szerint tavalyhoz hasonlóan ismét koncentrált a verseny az új kgfb-szerződésekért - jelentette be a vezető online biztosításközvetítő, a Netrisk.hu. A szereplők azonban teljesen kicserélődtek: míg tavaly ilyenkor az Allianznál, a Postánál és a Groupamánál köztötték a szerződések kétharmadát, most a K&H, a KÖBE és az MKB hasított ki együttesen ugyanekkora szeletet az új kötések piacából.

"A tavalyi kampány új kötéseinek átlagdíja az első napokban a teljes időszak átlaga alatt, 10.400 forint körül alakult - magyarázza Sebestyén László, a Netrisk.hu vezérigazgatója. - Most viszont már az első napon is 11.400 forintos átlagdíjat regisztráltunk, ami azt a várakozást igazolja, hogy idén átlagosan csaknem 10 százalékos díjemelkedés következhet be." Részletesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés