Előfizetői tartalom

Új termékekkel rukkolt elő az Eximbank

Portfolio
Nátrán Roland, az Eximbank vezérigazgatója a Portfolio Export Konferenciáján tartott előadásában kiemelte a hazai exportőrök támogatásának fontosságát. Ezt a célt az Eximbank a banki és biztosítói szolgáltatások mellett 2015 elejétől új termékek bevezetésével igyekszik elérni, amelyeknek jelentős szerepe lehet abban, hogy minél több vállalat érhessen el külpiaci sikereket.

I. Export nemzetgazdasági szerepe Magyarországon az export és import GDP-hez viszonyított aránya 90% feletti, ráadásul az export nominális GDP-hez viszonyított aránya 90-95% közötti, ami mutatja az export kiemelkedő nemzetgazdasági szerepét, mondta el Nátrán Rolnad. 2014 első felében az export 7,2%-kal növekedett, ami mutatja, hogy a szektor erős bázisról indulva továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés