Előfizetői tartalom

Szépen fogynak a nyugdíjbiztosítások

Portfolio
Több mint 50 ezer rendszeres díjas nyugdíjbiztosítási szerződést kötöttek eddig az ügyfelek a magyar biztosítóknál, mióta év eleje óta 20%-os díjarányos adókedvezménnyel támogatja az állam ezeket - derült ki Palotai Dániel, az MNB ügyvezető igazgatójának előadásából a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) csütörtöki konferenciáján.

Palotai Dániel többek között az alábbiakat ismertette: Az elmúlt években jelentős alkalmazkodáson estek át a gazdaság szereplői, az infláció technikai értelemben 0 körüli szintre került, de az egyedi tényezők elmúlásával fokozatosan vissza fog térni az MNB céljához. A jegybank az adószűrt maginflációt figyeli a legélénkebben. A korábban sérülékenységet okozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés