Előfizetői tartalom

16 éve nem láttak ilyet a BlackRocknál

Portfolio
A Pimcónál a szeptemberi és októberi hónap Bill Gross távozása miatt eléggé rosszul sikerült, több mint 70 milliárd dollár távozott az alapjaikból. Nagy nyertes a világ legnagyobb alapkezelője, a BlackRock volt, a kötvényalapjaikba rekord nagyságú pénz érkezett, de például a TCW Group is jól jött ki a rendkívüli piaci eseményekből - írja a Reuters.

A BlackRockról már korábban tudni lehetett, hogy jó eséllyel a Pimco vesszőfutásának a nyertese lehet, most már a friss számokat is látni lehet. A Morningstar becslései szerint a kötvényalapjaikba októberben 5,2 milliárd dollár érkezett be. Az adatok 1998 májusi összesítése óta nem fordult elő hasonló eset a BlackRocknál, kétség sem férhet hozzá, hogy a befektetők a Pimco...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés