Előfizetői tartalom

Hirtelen megváltoztatták a múltat egy nagybanknál

Portfolio
A Bank of Amerika felülvizsgálta az idei harmadik negyedéves gyorsjelentésében szereplő számait, ugyanis devizahiteles manipulációs ügye miatt 400 millió dollárral meg kellett emelnie céltartalékait - számolt be a Financial Times. Nem ez az első ilyen eset, a Citigroup múlt héten ugyanezen okból módosította jelentését.

A második legnagyobb amerikai bank, a Bank of America csupán 168 millió dolláros eredményről adott számot az idei harmadik negyedévben, de most még ezt is elbukja. A profit azért is lett ilyen alacsony (például az egy évvel ezelőtti azonos időszakban elért 2,5 milliárd dollárhoz képest), mert a bank 5,3 milliárd dolláros megállapodást kötött az amerikai hatóságokkal jelzálogpiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés