Előfizetői tartalom

Sikerült az MNB hétfői devizahiteles akciója

Portfolio
Fellélegezhetünk, megtörtént a bankok 8 milliárd eurós fedezeti igényének kielégítése - mondta a jegybank mai háttérbeszélgetésén a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója, Nagy Márton a devizahitelek forintosításához szükséges technikai feltételek megteremtése kapcsán. A devizatartalékok a következő 3 évben nagyjából egyenletesen, fokozatosan fognak csökkenni.

Részletek a jegybank tenderéről:Kapcsolódó cikkünk2014.11.10Forintosítás: óriási összeget kaptak ma a bankok az MNB-től Nagy Márton az alábbiakról beszélt: A Magyar Nemzeti Bank jó előre felkészült arra a műveletre, amely biztosította a forintosítás háttérfeltételeit. A kormány és a bankszövetség forintosítási árfolyamról szóló megállapodása miatt közgazdaságilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés