FONTOS Betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban - Mutatjuk, mi áll a háttérben
 
Előfizetői tartalom

A gazdagok elmondták, hol tartanák a pénzüket

Portfolio
A Tiger 21 társaság a vagyonos ügyfelei körében rendszeresen végez felméréseket, a most publikált elemzésük szerint a gazdagok 2014 végéig a készpénz és a magántőke befektetéseiket növelnék leginkább. Készpénzre azért is van szükségük a tagoknak, hogy ha jó lehetőséget találnak, akkor arra legyen szabad forrásuk - írja a Wall Street Journal.

A vagyonos vállalakozókat, alapkezelőket és vállalati vezetőket összefogó Tiger 21 szervezet a tagjai között negyedévente végez felmérést, hogy éppen milyen befektetésekben gondolkoznak. A szeptemberi felmérés eredményei most kerültek nyilvánosságra, ebből kiderült, hogy a növelték a privátbanki ügyfelek a készpénzállományukat, de azért, hogy a portfóliójuk ne boruljon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés