Előfizetői tartalom

Beadta a derekát a felügyelet - Itt az új slágertermék

Portfolio
Teljesen új időszámítás kezdődik mostantól az alapkezelési szektorban, mert az amerikai tőzsdefelügyelet engedélyét megkapta egy korszakalkotó termék - legalább is alapkezelői körökben erről beszélnek. Az ETMF-ekre keresztelt konstrukció azért lehet vonzó, mert egyesíti a tőzsdén kereskedett alapok alacsony díjterhelését és az aktív vagyonkezelésben rejlő potenciált. A passzív termékek a befektetőknél nagyon keresettek, de az utóbbi időben megnőtt az érdeklődés az aktív alapok iránt, vagyis nem is jöhetett volna jobb időben a bejelentés - írja az ETF Trends.

Óriási üzlet van az ETF-ekben Az első tőzsdén kereskedett alap (ETF) 1993-as megjelenésekor csak sejteni lehetett, hogy mekkora utat járhat be a termék, amely olcsóságával és adott index lekövetésével jó lehetőséget adott az átlagos lakossági- és intézményi befektetők kezébe. A bő két évtizedes múlt igazi sikertörténet, elég csak megnézni, hogy 2008 óta három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés