Előfizetői tartalom

Újabb fejlemények a devizaárfolyamos botrányban

Portfolio
Továbbra is gőzerővel folynak a devizapiaci manipulációval kapcsolatos vizsgálatok. Svájcban az eljárások már új szintre léptek, most már a bankok mellett több magánszemély érintettségét is vizsgálják az ügyben. Eközben a Barclays - a részvényesek véleményét figyelmen kívül hagyva - továbbra sem hajlandó megállapodni a hatóságokkal, ami láthatóan negatívan érinti a bank részvényárfolyamát - írja a Financial Times.

Svájcban a devizapiaci manipulációs botrány új szintekre lépett: most már több magánszemély érintettségét is vizsgálják az ügyben, akik nagy valószínűséggel részt vettek a devizaárfolyamokkal kapcsolatos trükközésben. A svájci hatóságok egyelőre nem adtak ki bővebb információkat arról, hogy hányan lehetnek érintettek az ügyben. Mindeközben továbbra is folynak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés