Előfizetői tartalom

Ismerjék meg az OTP szürke eminenciását!

Nem könnyű a bolgár OTP-nek, valaki mindig ellopja előle a show-t. Valószínűleg soha nem lesz olyan fontos, mint a magyar operáció, nem tud olyan magas marzsokat felmutatni, mint az orosz OTP a csúcson, remélhetőleg nem szenved majd el akkora veszteségeket, mint az ukrán bank, egyszerűen csak stabilan működik. Megbízhatóan szállítja a bevételeket, tavaly már a csoport profitjának közel felét adta, úgy tűnik, szerepe egyre inkább felértékelődik.

Egyre fontosabb a bolgár bank A DSK Bankot az OTP 2003-ban a bolgár bankprivatizáció keretében vásárolta meg 311 millió euróért, a szlovák IRB után ez volt a második pénzintézet, amelyet megvett az OTP a régióban. A DSK a második legnagyobb pénzintézet Bulgáriában és piacvezető a lakossági szegmensben, 386 fiókon keresztül 4425 alkalmazott szolgálja ki az ügyfeleket....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés