Előfizetői tartalom

A CIB tulajdonosa felvásárlásban gondolkozik

Portfolio
Hónapok óta keres vevőt az RBS a Coutts privátbanki üzletágára, korábban bejelentkezett a Julius Baer, de a Financial Times beszámolója szerint az Intesa SanPaolo is beszáll a versenybe. Egyelőre a nemzetközi üzletág eladása van terítéken, de az olasz bankóriás az egészet megvásárolná, hogy Angliában piacot tudjanak szerezni.

Az olasz bankóriás, az Intesa SanPaolo is megvizsgálja egy Coutts Internationalra adható potenciális ajánlat lehetőségét. A lap szerint a Royal Bank of Scotland vagyonkezelési és privátbanki divíziójának nem csak a nemzetközi részét szeretnék megvásárolni, rá akarják bírni a tulajdonost, hogy az egészet adják el, amelybe az angol ügyfélbázis is beletartozik.Az RBS augusztus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés