Előfizetői tartalom

Jogtalanul szereztek befolyást - Itt az MNB válasza

Portfolio
A nyilvánosan működő részvénytársaságban történő befolyásszerzésre irányadó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt az MNB intézkedéseket alkalmazott a HomeSys Media Kft.-vel és a PAYWALL Media Kft.-vel szemben. A jegybank öt-ötmillió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére is kötelezte a jogsértő társaságokat - írja legfrissebb közleményében az MNB.

A közlemény szövege itt olvasható: "A Magyar Nemzeti Bank (MNB) piacfelügyeleti eljárást folytatott le a HomeSys Media Szolgáltató Kft.-vel és a PAYWALL Media Kft.-vel (mindkettő székhelye: 1144 Budapest, Ond Vezér útja 16. 1. em. 5.) szemben annak megállapítására, hogy a FUSO Ecosystem Nyrt.-ben történt befolyásszerzésük kapcsán sérültek-e a tőkepiacról szóló törvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés